hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Emberrabló rezsim
Bizarr sztori a világ egyik legelzártabb társadalmából

2019. 01. 10.
Az 1970-es évek végétől titokzatos eltűnések szakítottak szét japán tengerparti kisvárosokban élő családokat. Csak évtizedekkel később kezdett kirajzolódni, hogy az esetek összefüggenek, de a szálak nem holmi bűnszervezethez, hanem Észak-Koreába vezettek.

Megumi Yokota 1977. november 15-én tűnt el Niigatából. Az akkor tizenhárom éves kislány nem ment haza a délutáni tollaslabda-edzésről. Hiába tették tűvé érte az egész várost, mintha a föld nyelte volna el. Senki nem látott, nem hallott semmit, nem voltak nyomok, bizonyítékok, az elkövetkező napokban pedig nem érkezett váltságdíj követelés. Családja negyven év elteltével sem adta fel a reményt, hogy egyszer még viszontlátja.

Merénylet a Közel-keleten

1987. november 29-én két terrorista felrobbantott egy dél-koreai járatot a Közel-keleten. A fedélzeten tartózkodók mind meghaltak.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!