hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bibi újabb csatája
Előrehozott választások Izraelben

2019. 01. 03.
Áprilisban az urnákhoz járulnak az izraeliek, miután a miniszterelnök koalíciós kormánya határozatképtelenné vált. Netanjahu nagy eséllyel pályázik az ötödik ciklusára, bár ellenfelei ezúttal is azt remélik, hogy ez lehet neki az utolsó.

 

Kevés merészebb dolog van hetilapban dolgozó újságíróként, mint összefoglaló cikket írni az előrehozott választásra készülő izraeli belpolitikáról. A zsidó államban ugyanis túlzás nélkül óránként változik az aktuális politikai paletta. A nagy kavarodásban talán csak egy dolog állandó, az pedig az évek óta zseniálisan lavírozó Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök személye. Tény ugyanakkor, hogy Netanjahu minden eddiginél nehezebb helyzetből várja a megmérettetést – ellenfelei viszont gondoskodtak róla, hogy ennek ellenére ő legyen a választás esélyese.

Egy dolog biztos: a kiszámíthatatlanság

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!