hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A német hazugsággyáros
A Spiegel-botrány utóélete

2019. 01. 25.
Claas Relotius a legrangosabb német magazin, a Der Spiegel sztárújságírója volt egészen tavaly decemberig, amikor kiderült – több írása egyszerű kitaláció volt csupán.

A mainstream média szekrényéből újabb csontváz borult ki, de a sajtóba vetett bizalom még mindig nem roppant meg teljesen.

Az álhírek és hírhamisítások korában az ember azt gondolná, hogy a fiatal német újságíróéhoz hasonló botrányok alapjaiban ingatják meg az olvasók főáramú médiumokba vetett bizalmát. Egyelőre csak remélni tudjuk, hogy a tavaly év végén kirobbant ügynek nagyobb hatása lesz, mint ami jelenleg látszik.

Mesterien felépített hazugsággyár

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!