hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A kétállami megoldás már 25 éve megbukott
Interjú Sharren Haskel Knesszet-képviselővel

2019. 01. 03.
Az izraeli parlamentben kézről-kézre jár egy törvényjavaslat, amely a több évtizede megrekedt palesztin-izraeli békefolyamatot egy elmés megoldással rövidre zárná. A Likud fiatal képviselője beavatott bennünket a részletekbe.

Ha jól értesültem, nemrégiben a Knesszet Külpolitikával és Nemzetközi Kapcsolatokkal Foglalkozó Albizottságának elnökévé választották.

Így igaz, azonban a koalíciónk törékenységét remekül példázta, hogy nem sokkal ezután már el is vették tőlem a pozíciót egy másik kormánypárt zsaroló lobbitevékenysége nyomán.

Ezt sajnálattal hallom…

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!