hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Versenyfutás az idővel
Totális káosz Brexit-ügyben

2018. 10. 12.
Ahogyan telik az idő, úgy fordul egyre inkább tragikomédiába a brit kilépési tárgyalás az Európai Unióval. Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok, belpolitikai csatározás és egy vészesen közeledő októberi uniós csúcstalálkozó.

 

Jean-Claude Juncker a héten a brit kormányfő táncmozdulatain gúnyolódott. Az Európai Unió Bizottságának első embere hatalmas vigyorral az arcán utánozta Theresa May mozgását a pulpitusánál egy brüsszeli beszéde előtt. A brit miniszterelnök még a Konzervatív Párt múlt heti konferenciáján próbálta elhitetni az ABBA Dancing Queen című slágerére tett komikus táncmozdulataival a hallgatósággal, hogy teljesen ura a helyzetnek. Juncker paródiája éppen azt jelzi, hogy közel sem.

Szakadék az álláspontok között

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!