hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Karaktergyilkosság a Szenátusban
Veszélybe került Brett Kavanaugh kinevezése

2018. 09. 27.
Egyelőre nem tudni, elkövetett-e bármit a fejére olvasott cselekmények közül brett kavanaugh - de a liberális konszenzus nagyjából az vele kapcsolatban, hogy Bűnös, mert konzervatív. a demokraták pár hónap alatt jutottak el onnan, hogy idétlen neve van, odáig, hogy csoportos erőszakolásokat szervező szörnyeteget „lepleztek le” benne.

 

Trump a nemrégiben nyugdíjba vonult Anthony Kennedy legfelsőbb bírósági helyére Brett Kavanaugh-t választotta. Bár köztudottan elsődleges szempont volt a mérlegelésnél a magas szintű képzettség és szakmai tapasztalat, az elnök azt is figyelembe vette, milyen valószínűséggel fog jelöltje elvérezni, vagy épp átjutni a szenátusi meghallgatásokon (az alkotmány a szenátus jogkörébe utalja a legfelsőbb bírói kinevezések jóváhagyását).

Demokrata össztűz

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!