hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ari Fuld
(1973-2018)

2018. 09. 20.
„Ha az életedben nincs elég kihívás, akkor nem éled jól!” Ez volt a mottója Ari Fuldnak, a magyar származású, amerikai-izraeli kettős állam­polgárnak, akit 2018. Szeptember 16-án, vasárnap délután meggyilkolt egy 16 éves, arab származású tinédzser a Betlehemhez közeli Gush Etzionban.

 

Pár hónappal ezelőtt Ari amerikai útja során Manhattanben egy este alatt hat­ezer dollárt gyűjtött össze egy non-profit alapítvány számára, akik a magányos katonákat (amerikai zsidó fiatalok, akik család nélkül Izraelbe költöznek három évre, hogy segítsék a zsidó államot) támogatják éjjel-nappal. Ez volt Ari nagy szerelme: hazája, Izrael védelme.

Ari Fuld, aki a mainstream média zsargonja szerint zsidó telepesként élt a Júdeai hegységben semmi mást nem utasított el jobban, mint a hazugságot. Fáradhatatlanul küzdött az ellen, hogy a balodali liberális politikát, illetve az új antiszemitizmust, vagyis az Izrael-ellenes hipokritizmust képviselő globális hatalmak ne írhassák újra a történelmet csak azért, hogy a saját politikai narratívájukat szolgálják. Büszke cionista (hazaszerető) jobboldaliként Ari Fuld az életét adta az igazság terjesztéséért. Tudta, hogy aki hangosan és megvesztegethetetlenül áll az igazság mellett, az a mai világban célponttá válik.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!