hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ragadozók klubja – Mit üzen a Weinstein-botrány?

2017. 10. 19.
Fiatal színészpalánták ezrei látogatnak Hollywoodba, reménykedve, hogy megvalósíthatják álmaikat. A csillogó felszín mögött azonban egy kegyetlen és zárt világ várja őket.

A hollywoodi filmgyár közel százéves történetének legnagyobb botránya tört ki az elmúlt hetekben, amikor leleplezték Harvey Weinstein befolyásos producer elképesztő szexbotrányait. A színészvilág szinte egy emberként állt ki az érintett nők (és férfiak!) mellett, miközben az óriási sajtóvisszhang közepette az a néma csend a legfülsiketítőbb, ami a felfedetlen bűncselekmények sorát övezi.

Mindenki tudta

Harvey Weinstein neve talán az európai közönségnek nem sokat mond, de az amerikainak annál többet.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!