hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Látok esélyt arra, hogy polgárháború lesz”
Interjú Trevor Loudon új-zélandi filmrendezővel

2017. 10. 26.
Már évtizedek óta kutatja a szélsőbaloldali radikális szervezetek és a politikai pártok kapcsolatát. A népszerű konzervatív előadó a Heteknek beszélt az Antifa mozgalom európai és amerikai tevékenységéről.

Sok amerikai városban szabadon folyhat a szélsőbaloldali radikálisok terrorja. Miért nem avatkozik közbe a rendőrség?

– Ennek az egyik fő oka, hogy a legszélsőségesebb szervezetek sokszor demokraták által irányított városokban akcióznak. Ilyen település például Boston, Massachussets, a virginiai Charlottesville, a chicagói Illinois, a portlandi Oregon, vagy a kaliforniai Berkeley is. Ráadásul a rendőrséget nem szövetségi, hanem regionális szinten koordinálják.

Ezeken a területeken hatalmas a helyi kommunista pártok, baloldali szervezetek és a Demokrata Párt túlsúlya. S az Antifa mozgalom ennek a „köztiszteletben álló” baloldalnak a természetes szövetségese. Ezek a radikálisok végzik el azt a piszkos munkát, amit a demokraták vagy más társszervezetek nyíltan nem tehetnek meg. Megfélemlítik és megtámadják a baloldal ellenfeleit.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!