hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ereszt a Trudeau-lufi
Kezd elege lenni a kanadaiaknak a „szuperlaza” miniszterelnökből

2017. 09. 11.
Szupersztárként robbant be a világ vezetői közé pár évvel ezelőtt Justin Trudeau. A kanadai miniszterelnök PR-gépezete kitűnően működött, amivel világszerte, különösen az Egyesült Államokban rengeteg rajongót szerzett. Kanadában azonban úgy tűnik, már kezdik unni Trudeau szelfijeit, illetve zoknijait, és a külsőségek helyett konkrét tetteket, valamint a kampányígéretek betartását várják a kormányfőtől.

„Az északi csillag: ő a szabad világ legnagyobb reménye?” – ilyen címmel jelent meg július végén egy terjedelmes írás Justin Trudeau-ról az amerikai Rolling Stone magazin­ban. A kanadai miniszterelnök tömegeket bűvölt el az Egyesült

Államokban fiatalosságával, közvetlenségével és nem utolsósorban megnyerő külsejével. Kanadában azonban egyre inkább úgy tűnik, a hétköznapok valósága sok embert kijózanított már a Trudeau-mániából. A magazin cikkére nem véletlenül rengeteg negatív reakció érkezett, egy hozzászóló például azt írta: „Ő a zoknikkal és a szelfikkel van elfoglalva. Ha ez az önök álomvezetője, akkor vigyék.”

Csúcsra járatott PR-gépezet

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!