hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mike Pence: Jézus Krisztusra van szükségünk
Az alelnökjelölt két nappal a választások előtt üzent a keresztény gyülekezeteknek

2016. 11. 10.
Üdvözlöm Önöket, Mike Pence kormányzó vagyok. Megtiszteltetés számomra, hogy idén a Republikánus Párt alelnökjelöltje lehetek Donald Trump mellett, és hálás vagyok, hogy – ha csak videóüzeneten keresztül is – de csatlakozhatok Önökhöz.

Hogyan is mutatkozhatnék be? Azt szoktam mondani, hogy „keresztény, konzervatív és republikánus vagyok, ebben a sorrendben”. De most leginkább mint hívőtárs szeretnék szólni.

Tudom, hogy mindenkinek saját története van arról, hogyan jutott hitre. Nálam ez úgy történt, hogy olyan családban nőttem fel, ahol a hit fontos volt. Templomba jártunk vasárnaponként, hálát adtunk az ételért az ebédlőasztalnál, de a hitem akkor vált személyessé, amikor magam hoztam döntést arról, hogy Jézus Krisztusba helyezem a bizalmam. Ez az első egyetemi évem alatt történt. Azon az estén a szívem szó szerint megtört és kitárult. Megteltem hálával és örömmel. Megértettem, hogy, ami a kereszten történt, valójában egy kicsiny részben énértem is történt.

Tudom, hogy Önök közül is nagyon sokan osztoznak ugyanebben a szenvedélyes hitben, és ugyanilyen hálásak azért, amit Krisztus értünk tett. Évekkel később a hitem megpróbáltatott, és meg sem tudom számolni, hányszor kellett megragadnom ezt a reménységet. De ma biztos vagyok benne, hogy nagyobb szükségem van rá, mint valaha. És ő az életem középpontja, és a családom középpontja.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!