hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tizenegy éve történt a World Trade Center elleni támadás
Özvegyek Klubja

2012. 09. 14.
Életünk legsötétebb óráit barátaink segítségével vagyunk képesek átvészelni. Habár a New York-i ikertornyok 11 évvel ezelőtt történt összeomlásakor ez a négy hölgy még nem ismerte egymást, az akkor megtapasztalt érthetetlen gyűlölet mégis összehozta és egyesítette őket, hogy vállvetve harcoljanak, és ismét megtalálják a boldogság felé vezető utat.

Claudia Gerbasi (42)

2001. szeptember 10-e estéjén átöleltem a férjemet, Bartot, és elaludtam; úgy éreztem, szerencsés ember vagyok. Már 18 hónapja voltunk házasok, mégis még mindig a mézesheteinket töltöttük. Éppen egy saját lakásra gyűjtöttünk pénzt; azt terveztük, hogy hamarosan családot alapítunk.

Másnap reggel a szokásos módon Bart még előttem felkelt, adott egy puszit és elindult munkába. Aztán 8:46-kor csengett a telefon, Bart volt a vonal másik végén. „Claudia, kapcsold be a tévét! Egy repülőgép csapódott az épületünkbe - mondta. - Csak azt szerettem volna, hogy tudd, jól vagyok. Nagyon nagy a káosz itt bent, megpróbálok kijutni." Hét nappal később, a földön ülve éppen azt néztem, hogy a polgármester, Rudy Giuliani a hírekben bejelenti, hogy már nincsen remény a túlélők felől. A testem minden porcikája elernyedt és teljesen összeomlottam, a térdeim között zokogtam. Végül elfogadtam, hogy Bart tényleg nem jön haza, soha többé.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!