hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hírességek, akiket megperzselt a láng

2011. 05. 19.
Sajátos időzítéssel jelentette be a 63 éves extestépítő, színész és politikus Arnold Schwarzenegger, hogy tíz évig titkolta a családja elől, hogy a háztartási alkalmazottjától született egy gyereke. A volt kaliforniai kormányzó megvárta, amíg lejár a politikai megbízatása, és csak utána közölte a hírt feleségével. A Kennedy családból származó Maria Shrivert azonban férje hűtlensége és hazudozása olyan mélyen megrázta, hogy huszonöt éves házasság után úgy döntött, külön költözik.

Az osztrák sztárpolitikus távolról sincs egyedül azon hírességek sorában, akik szexuális kalandjaik vagy fékezhetetlen szenvedélyeik miatt kerültek bajba. Silvio Berlusconi ellen jelenleg is bírósági tárgyalás zajlik hírhedt „bunga-bunga" orgiáinak kiskorú résztvevői miatt. Mose Kacav volt izraeli elnököt hét évre ítélték nemi erőszak miatt, ám jelenleg szabadlábon várhatja a jogerős ítéletet. Tiger Woods maga is elismerte, hogy szexfüggő, és szakemberek segítségét kérte.

Bill Clinton megúszta a kongresszusi eljárást a Monicagate-ben, de elnökségét a botrány alaposan megtépázta. John Edwards elfeledhette elnökjelölti ambícióit, miután kiderült, gyereke született egyik alkalmazottjától, miközben felesége halálos beteg volt. Egy másik nagyreményű elnökjelölt, Gary Hart a nyolcvanas években bukott le, amikor lefényképezték egy magánjachton, amint szeretőjével enyelgett. Eliot Spitzer New York-i kormányzónak egy prostituált vallomása pecsételte meg a politikai karrierjét. Európában sokkal megbocsátóbb a közélet, a francia miniszterelnökök vagy XVI. Károly Gusztáv svéd király kalandjainak nem lett maradandó politikai következménye. Jacob Zuma dél-afrikai elnöknek három felesége mellett számos szeretőjétől is születtek gyermekei, összesen 20-25. Zuma magánügynek tekinti a kapcsolatait, bár dél-afrikai AIDS-ellenes szervezetek bírálták, mert védekezés nélkül él szexuális életet több nővel egyszerre, és ezzel rossz példát mutat az ország lakóinak.

Jasszer Arafatot testőrei csak „Tigrisként" emlegették, fékezhetetlen természete miatt. A PFSZ egykori vezére a hírek szerint AIDS-ben halt meg. Oszama bin Ladent a puritán iszlám fanatikusok jelképének is tekintették, ám a likvidálása után az amerikai kommandósok „jelentős mennyiségű, igen változatos, és az internetről jó minőségben letöltött" pornográf kép- és videóanyagot találtak a rejtekhelyén. Az al-Kaida vezetője tekintélyes mennyiségű szabadidővel rendelkezett, amit a megtalált dokumentumok szerint tévézéssel töltött. A saját magáról készült felvételeket is előszeretettel nézegette.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!