hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Olajkatasztrófák keleten és nyugaton

2007. 11. 21.
Az elmúlt napokban a Fekete-tengeren (képünkön) és a tengerentúlon, a San Francisco-i öbölben történt tengeri balesetek miatt olyan sok olaj ömlött ki, hogy évekbe telhet a szennyeződés eltávolítása, egyes állatfajoknak pedig a létét is veszélyezteti a katasztrófa. Ha az olaj beivódik a vízimadarak bőrébe, többé nem lesznek képesek a testhőmérsékletüket megtartani a vízben, így a szárazföldre kényszerülnek, ahol viszont az éhenhalás fenyegeti őket.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!