hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Muszlimpárti BBC

2006. 11. 01.
A Brit Televíziós Társaság, a BBC több vezeto tisztviseloje és operatore elismerte, hogy a társaság Amerika- és keresztényellenes értelemben elfogult. A London Evening Standard címu lap jelentése e részrehajlásról számol be. A jelentésben a BBC vezetoi elmondják, hogy a társaság vezetoségében többségben vannak a homoszexuálisok, a musoraik Amerika-ellenesek, és a muzulmán érzelmeket a kereszténnyel szemben elotérbe helyezik. A jelentés többek között arról is beszámol, hogy a szerkesztok engedik bemutatni, ahogy a Bibliát egy televíziós komédiashow-ban a kukába dobják, míg a Koránt nem. Az egyik vezeto szerkeszto szerint a társaságon belül széles körben elismerik, hogy túlságosan is messze mentek a „politikai korrektség” tekintetében.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!