hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Lezuhant egy orosz utasszállító Ukrajnában

2006. 08. 29.
Lezuhant egy orosz utasszállító repülőgép a kelet-ukrajnai Donyeck térségében, fedélzetén százhatvan utassal és tízfős személyzettel. Az Interfax szerint az előzetes vizsgálatok arra utalnak: senki nem élte túl a katasztrófát. A pulkovói légitársaság Tu–154-es gépe, amely a dél-oroszországi Anapából tartott Szentpétervár felé, Donyecktől északra tűnt el a radarok képernyőjéről, miután kedden 13.37-kor segítséget kért – közölte az orosz Rendkívüli Helyzetek Minisztériumának szóvivője. A tárca tájékoztatása szerint a gép roncsait Donyeck közelében találták meg, a helyszínen nagy erőkkel folynak a mentési munkálatok. Az eddigi jelentések szerint nincs túlélője a katasztrófának, amelyet hivatalos álláspont szerint a gépet ért villámcsapás okozott.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!