hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Német kvóta a zsidó bevándorlásra

2006. 08. 01.
A német kormányzat pontrendszerrel kívánja irányítani és korlátozni a zsidók bevándorlását a volt Szovjetunió területérol. Maximum 105 pont gyujtheto, az országba való bejutáshoz minimum 50-et kell szerezni a jelentkezonek. A legtöbb pontot a német nyelvtudással (25) és felsofokú végzettséggel (20), illetve kor szerint (15) lehet szerezni. Sokat számít a szakmai tapasztalat vagy egy állásajánlat valamelyik zsidó szervezettol (10-10 pont). Akinek nem zsidó szervezettol van ajánlata, az 5 pontot kaphat. A németországi rokonság léte szintén 5 pontot ér. A rendszer egyelore kísérleti jellegu, a bevándorlási hivatalok túlterheltségét kívánják így mérsékelni.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!