hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Meghiúsított terrorakció Kanadában

2006. 06. 13.
A Toronto Star nevű lap jelentése szerint Kanadában terrorizmus vádjával letartóztattak tizenhét embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy fel akarták robbantani a Parlament épületét Ottawában. A terroristák célpontjaként szerepelt még a nemzetbiztonsági hivatal is. A bűnözőket akkor tartóztatták le, amikor a robbanóanyagot megszerezték. Lefoglaltak tőlük még egy mobiltelefonos detonátort, terepszínű ruhákat és egy komputert is, amely a terrorcselekmény előkészítését bizonyító adatokat tartalmazott. A tizenhét őrizetbe vett emberből tizenkét férfi muzulmán országokból származik. Az újság információi szerint az összeesküvők többször gyakorlatoztak egy speciális táborban Torontótól északra. (Cserepenyin Igor)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!