hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Helikopterrel szökött meg két elítélt

2006. 06. 13.
Helikopterrel szökött meg két rab vasárnap Görögország legnagyobb fegyházából, az athéni Koridallosz börtönből. Egy emberrablásért és bankrablásokért elítélt görög fogoly, valamint emberölésért elítélt albán cinkosa oldott kereket akciófilmbe illő jelenetek közepette. A helikopter a börtön udvarán szállt le, és a benne ülők könnygázgránátokat dobáltak szét, hogy megbénítsák az őröket. A két bűnöző felugrott a gépre, amely aztán egy közeli temetőben szállt le, onnan pedig motorbiciklivel folytatták az utat. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a szökevények felkutatását. Azt gyanítják, hogy a szökési akciót a görög rab bátyja tervelte ki és hajtotta végre, aki tíz éve maga is megszökött ebből a börtönből, s azóta is hiába körözik. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!