hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Brit oktatási bojkott Izrael ellen

2006. 06. 06.
Anglia felsőoktatási intézményeinek testülete ösztönözte 67 ezer tagját, hogy bojkottálják azokat az Izraelből származó akadémikusokat, akik nem határolódtak el az ún. „izraeli szegregációs” politikától. A blackpooli konferencián a testület 106-71 arányban szavazott a határozat mellett olyan címszó alatt, hogy biztosítani szeretnék intézményeikben az egyenlőséget és kizárni a diszkriminációt. A határozat bátorítja a tanárokat, hogy minimalizálják a kapcsolataikat az izraeli kollegákkal. A bojkott palesztin támogatói szerint a határozat célja nem az, hogy Izraelt megkíséreljék kizárni az akadémiai oktatásból.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!