hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elhagyott tetemek

1998. 12. 31.
Hamburgból az utóbbi hetekben egyre-másra érkeznek hírek olyan személyekről, akik hetekig, hónapokig feküdtek holtan otthonukban, mielőtt valaki rájuk talált. A szeretet ünnepének légkörében különösen megrázó annak a 63 éves férfinek az esete, aki tíz hétig feküdt holtan lakásán, mire fiának feltűnt, hogy nem adott életjelt magáról. Ugyancsak nem sokkal karácsony előtt egy 79 éves férfi mumifikálódott tetemére bukkantak a tűzoltók. A férfi már több mint egy éve halhatott meg lakásában. Szintén Hamburgban, a Barmbek negyedben lelték meg annak a 48 éves férfinak a csontvázát, akinek hiánya öt éven át senkinek sem tűnt fel. Egy 64 éves török férfi holttestére a bírósági végrehajtó talált rá novemberben, amikor felnyittatta a lakás ajtaját, hogy egy bírósági végzést kézbesítsen. Az elidegenedés kézzel fogható példái mindaddig távolinak tűnnek, míg nem a szomszéddal történnek meg. De vajon hányan élnek közvetlen közelünkben, akikre ugyanez a sors várhat? (Sz. I. A.)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!