hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Pályaváltás felsőfokon
Budapesti panelből a falun is túlra

2019. 07. 11.
Mi vesz rá arra egy újdonsült házaspárt, hogy a fővárosi infrastruktúrát, a biztos egzisztenciát feladva nulla tapasztalattal belevágjanak a mezőgazdaság és a vidéki turizmus rejtelmeibe? Interjú környezetvédelemről, fejlődésről a Dióliget tulajdonosaival, Misi Lászlóval és Valériával.

 

A legfontosabb kérdés, hogy miért? Biztos anyagi megélhetésetek volt Budapesten, mégis elég durván kiléptetek egy viszonylag ingoványos területre…

– Mindenkinek talán a legnehezebb kérdés az életében, hogy mivel szeretne foglalkozni, hogy szeretne élni. A családalapítás gondolata teljesen más utat rajzolt ki számunkra, mint amit akkor jártunk, mindketten tudtuk, hogy nem Budapesten szeretnénk felnevelni a gyerekeinket, szeretnénk egy élhetőbb, vidéki környezetet biztosítani számukra. Ekkor elindult egy 1 évig tartó ingatlanturizmus, azaz minden hétvégén az ország különböző pontjain kirándultunk, és közben megnéztünk pár eladó házat, telket.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!