hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vállalkozni kockázatos, de szabad vagy
Interjú Schobert Norberttel

2019. 06. 20.
Agymosó menedzsertanfolyamok, vallásba forduló veganizmus és szénhidrátcsökkentett kutyakaja. A Norbi Update alapítójával beszélgettünk az elmúlt évtizedek tanulságairól és a jövő kihívásairól.

 

Gyermekkorodban te voltál a duci fiú az osztályban, most viszont az ország egyik legismertebb üzletembere vagy… sokan kíváncsiak rá, hogy mi a titkod?

– Én duci kisfiúként is élveztem az életet, nagyokat zabáltam, nagyokat tévéztem, moziztam. Igazából, ami zavart, hogy a lányok egy százkilós tini fiúval csak akkor akarnak járni, ha a szüleinek sok pénze van. Engem maximum ez zavart. A tanárom segítségével elvégeztem az akkori NASA-diétát, amivel sikerült lefogynom. Ezután kezdtem el abban hinni, hogy valami mást is tudok csinálni. Amikor sikerül elérned valamit, amit kitűztél, erre mások csodálkozva néznek és elismernek. Utána hiányzik ez az érzés, engem mindig a kihívások hajtottak, ezeket kerestem. A mai napig három dolog motivál: a népszerűség, a pénz és az újítás vágya.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!