hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Néppárttól jobbra is lehet együttműködni
Interjú Deutsch Tamással

2019. 04. 25.
Visszaszólnak Junckernek? Van élet a Fidesz számára a Néppárton kívül? Mennyire biztos Manfred Weber bizottsági elnöki pozíciója? Hogyan alakulnak az erőviszonyok az Európai Parlamentben választások után? Deutsch Tamást, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét kérdeztük.

Jean- Claude Juncker húsvéti üzenete az volt, hogy felveszi a harcot az álhírekkel, és a magyar kormányt is álhírterjesztőként emlegette. Készülnek Juncker beígért visszavágására?

– Juncker már egy lejárt politikai lemez, így ehhez mérten érdemes csak foglalkozni vele. A mában sincs jelentősége, a holnap szempontjából pedig végképp indifferens.

Ha ennyire jelentéktelen, akkor miért ő került a kormányzati plakátokra?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!