hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az utóbbi 20 év miatt megérte az első 30
Interjú Döbrentey Ildikó íróval

2019. 11. 28.
Szinte soha nem adnak páros interjút, ezért külön beszélgettünk velük. A Levente Péterrel készült interjú után következzék tehát a feleség és alkotótárs, Döbrentey Ildikó író, aki többek közt el­mondja: a ’60-as években sem volt könnyű hívőként társat találni.

Népszerű előadásokat tartanak immár 51 éve tartó házasságukról, de közös interjúra szinte soha nem ülnek le. Miért?

– Ha csak lehet, külön beszélgetést kérünk. Levente Péterrel mi 51 éve sikeres házasságban élünk, és nagyon jól tudunk együtt dolgozni, mivel remekül kiegészítjük egymást. Az előadásaink is sikeresek, mert kettéosztjuk a rendelkezésre álló időt. Ám Péter mellett szóhoz jutni, az egy reménytelen vállalkozás, és az ember, ha egy mód van rá, nem megy bele egyértelmű kudarcokba.

Ez mindig így volt?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!