hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szférák zenéje
Vissza a jövőbe

2019. 01. 18.
Az ezredforduló óta az elektronikus zenében óriási változások történtek. Miközben a táncparkett helyett sokkal inkább műélvezetre és hallgatásra szánt alkotások kerültek előtérbe, a több mint háromszáz irányzatot magába foglaló zenei stílus elektrozenész-DJ szerzői között mára megjelentek a „futurisztikus gospel” úttörői is. Egyik hazai képviselőjükkel, Tom WADE Shepherddel beszélgettünk az elektronikus zenéről és rövidesen megjelenő új albumáról.

A God Created albumod 2017-ben jelent meg, azóta látszólag csendben voltál… Mi minden történt veled?

– Ez csak a látszat, valójában elég intenzív volt az elmúlt időszak. A God Created már több mint 1000 eladott példánynál tart, emellett 2018 év elejére kikerültek a legtöbb zenei stream szolgáltató kínálatába is a lemezeim, így szinte mindenhol elérhetőek: App Store, Google Play, Deezer, Spotify, Tidal, Amazon, és most már a hazai üzletekben (Libri, Líra, Media Markt) is megvásárolhatók.

Lemezeid – ezek szerint több is van?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!