hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Különleges kegyelmi időszak van Európában
Ünnepi Hetek-interjú Németh Sándorral

2018. 12. 19.
A Hetek történetében először készítettünk interjút lapunk alapító-főszerkesztőjével, a Hit Gyülekezete vezető lelkészével. Németh Sándorral az ünnepi készülődésen kívül a kereszténység globális és hazai helyzetéről, a kulturális háborúról, az Európában és itthon zajló tüntetésekről is beszélgettünk.

 

A Vidám Vasárnap ünnepi felvételeiről érkeztél erre az interjúra. Ezek középpontjában a családok, házasságok, nagycsaládok állnak. Miért ezt választottátok témának?

A Vidám Vasárnap-közvetítések után mindig volt bennem egy hiányérzet, ami abból adódott, hogy ezeken az alkalmakon én vagyok az előadó, a többi résztvevő pedig hallgató, akiket ismerek harminc éve. Eszembe jutott, hogy nagyon jó lenne nekem is és a tévénézőknek is meghallgatni az ő bizonyságukat. Ez nekem annál is inkább fontos, mivel ebből derül ki, hogy volt-e a munkámnak értelme, tartós gyümölcse.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!