hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú Tamir Wertzbergerrel
„Azonos oldalon állunk”

Az izraeli kormánypárt Budapesten élő külügyi aktivistája szerint Magyarországon nem erős az antiszemitizmus. Orbán és Netanjahu között egyre erősödik a barátság, és az Európai Uniónak változtatni kellene az Izraellel kapcsolatos politikáján.

Ön a Likud egyik külügyi koordinátora. Hogyan kell ezt a pozíciót elképzelni, mi az ön feladata?

– Már két éve a Likud párt nemzetközi kapcsolatokért felelős egyik koordinátora vagyok. Budapesten élek, a Corvinus Egyetemen tanulok. Tulajdonképpen Eli Hazannak, az izraeli kormánypárt külügyi igazgatójának vagyok a munkatársa, önkéntesként segítek. A feladatköröm elsősorban a fiatalokat és az antiszemitizmus helyzetét érinti.

Hogyan látja a magyar ifjúságot? Pár éve arról szóltak a hírek, hogy a 25 év alattiak körében a Jobbik a legnépszerűbb párt. S ők nem igazán szimpatizálnak az izraeli kormánnyal.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!