hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú Tamir Wertzbergerrel
„Azonos oldalon állunk”

2018. 10. 25.
Az izraeli kormánypárt Budapesten élő külügyi aktivistája szerint Magyarországon nem erős az antiszemitizmus. Orbán és Netanjahu között egyre erősödik a barátság, és az Európai Uniónak változtatni kellene az Izraellel kapcsolatos politikáján.

Ön a Likud egyik külügyi koordinátora. Hogyan kell ezt a pozíciót elképzelni, mi az ön feladata?

– Már két éve a Likud párt nemzetközi kapcsolatokért felelős egyik koordinátora vagyok. Budapesten élek, a Corvinus Egyetemen tanulok. Tulajdonképpen Eli Hazannak, az izraeli kormánypárt külügyi igazgatójának vagyok a munkatársa, önkéntesként segítek. A feladatköröm elsősorban a fiatalokat és az antiszemitizmus helyzetét érinti.

Hogyan látja a magyar ifjúságot? Pár éve arról szóltak a hírek, hogy a 25 év alattiak körében a Jobbik a legnépszerűbb párt. S ők nem igazán szimpatizálnak az izraeli kormánnyal.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!