hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Halász Judit: Már az egész családnak énekelek
Beszélgetés a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznővel

2018. 04. 26.
Azt mondja, sem a színpadon, sem azon kívül nem szereti a megosztó témákat, és mindig igyekezett úgy kifejezni a véleményét, hogy tiszteletben tartsa  másokét. Meglehet, ezért is töretlen immár 45 éve a népszerűsége mind a gyermekek, mind a felnőttek körében – Halász Judittal beszélgettünk.

Említette, hogy a találkozásunk előtt Londonba utazik. Megkérdezhetem, hogy milyen céllal ment ki?

– Két koncertet tartottam, egyet Londonban és egyet Leices­terben. Nem először voltam Angliában ilyen céllal, és azt látom, hogy egyre több a kint élő magyar. Amikor először jártam ott, sok évvel ezelőtt, akkor 400 magyar gyűlt össze a koncertemen, amitől mindenki hanyatt esett, hogy hű, ennyi magyar még sosem jött ott össze. Nemrég, az utolsó előtti előadásomon 900-an voltak jelen, úgy, hogy a fele közönség nem fért be – ennyire megszaporodtak az ott élő magyarok.

A gyerekek is értik Önt?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!