hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kádárt hagyjuk, de Svájcban megegyezhetünk
Stúdióbeszélgetések helyett magazinműsorok

2018. 01. 25.
Új, napi, saját gyártású magazinműsort indítana, viszont megritkítaná a beszélő fejes műsorokat az idén az ATV vezérigazgatója. Németh S. Szilárddal az ATV körül tapasztalható kiemelt figyelemről, a 2017-es év sikereiről és viharairól is beszélgettünk.

Többször szerepelt az utóbbi hetekben az ATV a nyilvánosságban, mint talán szeretett volna. Hogy viselték ezt a kiemelt figyelmet a tévé munkatársai?

– Megtisztelő, hogy a nyilvánosságban az ATV-vel többet foglalkoznak, mint gyakorlatilag az összes többi televíziós csatornával együttvéve, a nagy országos kereskedelmi tévéket is beleértve. Ez egyébként régóta így van. A tévében ezzel együtt jó a hangulat, és ez annak köszönhető, hogy a legfontosabb tényező, vagyis a nézettség rendben van.

Mint jelent az, hogy rendben van?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!