hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fuss az életedért!
Saját példáját ajánlja a „Dagadt Köcsög” blog szerzője

2017. 11. 24.
Moós Gergely 124 kilós, gyorskaján élő informatikusból néhány év alatt sportoló és futóedző lett, aki azóta több ezer embernek segített életmódot váltani. Kézen fogja azokat, akiknek a komfortzónájától az első 5 kilométeres táv megtétele fényévnyi távolságra van.

Téged rengetegen a Dagadt Köcsög blog miatt ismernek. Honnan jött ez a név?

– Szeretném azt mondani, hogy szándékosan, de hazudnék. Amikor a blogot létrehoztam, semmi ötletem nem volt, ezért írtam be, hogy Dagadt Köcsög. Ha tudom előre, hogy ez lesz belőle, lehet, hogy máshogy döntök, de az is igaz, hogy a média úgy működik, hogy ha más nevet adtam volna neki, akkor ma nem tartanék itt. Később finomítottunk DK Team-re, majd pedig létrehoztuk a Fuss Te Is! Sportegyesületet.

Ma már futóedzőként dolgozol, de ez nem volt mindig így...

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!