hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Hiszem, hogy a győztes pályázat a budapesti lesz”
– mondja Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára

2017. 09. 21.
Még felocsúdni sem volt elég ideje a Vizes Világbajnokság sikereiből a magyar sportszerető közönségnek, amikor elképesztő hírek érkeztek az augusztusi londoni atlétikai világbajnokságról. Baji Balázs bronzéremmel tért haza, Márton Anita súlylökő ezüstérmet szerzett. De mit jelenthetnek ezek a sikerek a magyar atlétika jövője szempontjából? És van-e reális esélye Budapestnek arra, hogy atlétikai világbajnokságot rendezzen?

– Mennyire volt felkészülve a londoni világbajnokság sikereire? Váratlanul érte Baji Balázs és Márton Anita dobogós helyezése?

– Hogy milyen eredmény születik egy adott időben egy adott versenyen, az kiszámíthatatlan. Az atlétika és más sport is rengeteg munkáról, erőfeszítésről, lemondásról szól. Dr. Baji Balázs most volt ereje teljében, ugyanakkor felszabadult és fejben nagyon összeszedett. Márton Anita pedig olyan sportoló, aki szereti a kihívásokat, és a versenyek mindig inspirálják, ezért tud évek óta újabb és újabb sikereket elérni.

– A versenyek közvetítése során az angol közönség az atlétikában való szakértelméről tett bizonyságot. Justin Gatlin 100 méteres sprintfutó kifütyüléséhez mit szól?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!