hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gera: Élvezzük az Eb minden percét
Villáminterjú Gera Zoltánnal

2016. 06. 16.
A BBC Gera Zoltánt választotta az osztrákok elleni mérkőzés legjobbjának – ám a válogatott tapasztalt középpályása azt mondja, nem dicséretekkel akarnak jól lakni, hanem arra készülnek, hogy Izland ellen még jobban játszanak, mint az első mérkőzésen.

Belülről hogyan éltétek meg az osztrákok elleni meccset? Kívülről úgy tűnt, hogy bírjátok a pszichés terhelést, sőt önbizalommal játszotok. 

– Ez tulajdonképpen nem újdonság, hiszen az elmúlt időszakban szerintem ugyanígy játszottunk, most csak annyi különbség volt – ami persze nem elhanyagolható –, hogy Európa-bajnokságon szerepeltünk. Teher nélkül játszhattunk, hiszen az osztrákok esélyesebbnek voltak kikiáltva, bennünket könnyű ellenfélnek tartottak. Nagy fegyvertény, hogy sikerült nyernünk, örülök, hogy részese lehettem ennek, de ezt a meccset igazából már el kell felejtenünk, ez már, hogy úgy mondjam, történelem. Örüljenek a szurkolók, mi is örülünk, de már a szombati, Izland elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk. Ha túl sokat foglalkozunk azzal, hogy mi volt az osztrákok ellen, könnyen megüthetjük a bokánkat.

Már a Dárdai-időszakban is lehetett látni, és Storcknál is egyértelmű, hogy jól tudnak benneteket motiválni. Mi ennek a technikája?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!