hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az én népszerűségem a politikai elit bűne
Interjú Ambrus Attilával, az egykori viszkis rablóval

2015. 12. 18.
Szikár, bajuszos férfi áll a kerámiák mögött a pultnál egy kecskeméti plázában. Ambrus Attila, a viszkis rabló. 13 évet ült bankrablásért, most saját vázáit árusítja. Néhány éve megházasodott, a napokban jelent meg Haramia című könyve. Ennek kapcsán adott interjút a Heteknek.

Kezdjük egy kis kvízzel: emlékszik rá, melyik rablásból származott a legnagyobb zsákmánya?

– Az Üllői úti balhé volt. Onnan közel 50 milliót hoztam el, a gond az volt, hogy menekülés közben elvesztettem néhány millió forintot. És pár milliót lehúztam a WC-n, ugyanis a régi ötezreseket akkor vonták ki a forgalomból, ezért azokat szépen összetéptem, mert nem akartam bíbelődni, hogy beváltom a bankban.

Pontos válasz. A dátumra is emlékszik?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!