hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Talpon maradt - Interjú Gundel Takács Gáborral

2014. 03. 06.
A kvízműsorokat a televíziózás történetének egyik legjobb közösségteremtő műfajaként tartják számon. A játék sikerében döntő szerepe van a műsorvezető személyének. Egy idén februárban megrendezett szakmai gálán Gundel Takács Gábort választották a 2013-as év legjobb férfi műsorvezetőjének. A szak- és hírmédiumok által alapított Magyar Televíziós Újságírók Díját szórakoztató műsorok és műsorvezetőik méltánylására hívták életre. A legjobb vetélkedő elismerését a közmédia csatornáin vetített Maradj talpon! című műsor érdemelte ki.

Pár éve hátat fordított a kereskedelmi televíziózásnak. Miért?

– Azért, mert számomra nem a nézettség és a konkurencia legyőzése a legfontosabb. Szégyelltem, hogy a kereskedelmi csatornán csak azért, hogy a nézők sok SMS-t küldjenek, olyan bugyuta kérdéseket kellett feltenni, mint például: hány törpe szerepel a Hófehérkében, hat vagy hét? Volt, hogy én kértem elnézést a kérdés miatt. Amit azonban végképp nem szerettem, hogy a TV2-nél kizárólag olyan visszajelzést kaptam a munkámmal kapcsolatban, hogy legyőztük-e a konkurenciát, az RTL Klubot vagy nem.

Ön nyerte a Blikk Top 100 celeb szavazását. Ezek szerint valamilyen értékrendet meg tudott testesíteni a bulvárlap olvasóinak szemében.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!