hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Akinek Messi és C. Ronaldo is szót fogad
Kassai Viktor a gyors döntésről, a hibákról és a népszerűségről

2013. 04. 11.
Vezetett világbajnoki elődöntőt, olimpiai döntőt, Bajnokok Ligája-döntőt, 2011-ben az Év legjobb labdarúgó-játékvezetőjének választották. Számunkra ő képviseli a magyar labdarúgást a nemzetközi színtéren. Kassai Viktor a Heteknek adott interjút.

Mikor eldöntötte, hogy labdarúgó-játékvezető lesz, biztosan tudta, hogy milyen nehéz feladatra vállalkozik?

– Labdarúgóként már fiatalon megéreztem, hogy nem leszek élvonalbeli játékos. Édesapám játékvezető volt, ez által korán megismerkedhettem a játékvezetők világával. Így fiatalon a bíráskodás felé fordultam. Nem ismertem az ezzel járó nehézségeket, de megéreztem az ezzel járó kihívásokat, és ezért is választottam ezt az utat.

Gondolom, ahogy sikerült a ranglétrán előrébb lépni, egyre jobb csapatok mérkőzésein kellett bíráskodni, a felelősség, a teher egyre nagyobb lett. Számolt ezzel is, mikor a kezdetekkor a sípot választotta?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!