hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Orbánék legyőzhetők
– mondja Fodor Gábor, aki ezért új pártot szervez

2012. 08. 02.
Mi történt Önnel az elmúlt két-három évben?

- Mivel nem értettem egyet pártom, az SZDSZ politikai irányvonalával, 2009-ben lemondtam a mandátumomról, immár másodszor politikai pályám során. Azóta is tanítok az egyetemen, a megélhetésemet pedig tanácsadásból fedezem.

Sok időt tölt a Facebookon, a blogját is rendszeresen frissíti, egyre többször tűnik fel a közéletben, és nemrégiben létrehozta a Szabadságért Alapítványt. Mire készül?

- A magyar szabadelvű hagyománynak, ami Kossuth Lajossal kezdődött, és a rendszerváltás idején is nagyon erős volt, ma nincs politikai képviselete Magyarországon. A hozzám hasonló meggyőződésű emberek a jelenlegi kínálatból egyik pártra sem tudnának szavazni, ezt a közvetlen tapasztalataim és a közvélemény-kutatások is alátámasztják. Három-ötszázezer emberről van szó, a célom tehát az, hogy e tömeg valódi politikai közösséggé szerveződését elősegítsem. Munkatársaimmal ezen dolgozunk lépésről lépésre.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!