hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kádár prókátora
Beszélgetés Moldova György íróval

2009. 05. 29.
Ötven éve fáradhatatlanul ontja magából a könyveket. Még mindig őszintén hisz a szocializmusban. Kádárról átszellemülten beszél, a mostani elitről kendőzetlenül. A rendszerváltás értelmét megkérdőjelezi csakúgy, mint az antikommunisták hitelességét. Cigánybűnözés márpedig van – mondja –, és nem szeretné, ha pap beszélne a temetésén. Moldova György hetvenöt éves.

Most jelent meg Kontra párti! címmel a legújabb könyve, nemsokára nyomdába megy a Miskolc környéki iparvidék végnapjairól szóló riportkötete, és a fiókban pihen önéletrajzi sorozatának tizedik része. Miért nem csücsül a babérjain több szívinfarktus után? Mi hajtja újabb témák megéneklésére?

- Imádok írni.

Szenvedély?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!