„Boldog nap a számunkra” - megkeresztelkedett Kis Grófo és felesége
„Boldog nap a számunkra” - megkeresztelkedett Kis Grófo és felesége

Facebook/Kis Grófo

2023. 05. 26.
Grófo-Kozák László feleségével együtt megkeresztelkedett a Hit Gyülekezétében.

A zenész a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy azt követően döntöttek a feleségével a vízkeresztség mellett, hogy nem sokkal korábban elmondták a megtérők imáját is. 

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

„Elég sok minden történt velem az elmúlt 2 hétben, ami nagyon jól esett, viszont a mai nap több szempontból is boldog nap a számunkra a feleségemmel”

- írta Kis Grófo a megkeresztelkedéséről.

A népszerű előadóművész azt is elmondta, Németh Sándor lelkész segítségével történt meg az újjászületésük.

Grófo bejegyzésében azt is leírta, hogy feleségével a házasságukat is megerősítették az Úr előtt.

Az eseményről a Blikk, a 24.hu és a 168.hu is hírt adott.

Németh Sándor: Laci őszinte szívéből szereti Jézust

A vízkeresztséget követően Németh Sándor is bejegyzést tett közzé: 

 

A Hetek pünkösdi lapszámában ünnepi interjút készítettünk Németh Sándorral, a Hit Gyülekezete vezető lelkészével és a Hetek alapító-főszerkesztőjével.

előfizetés

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!