hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A pápa bevándorlással katolizálná Amerikát
Egy új könyv Ferenc pápa, Soros György és Mark Zuckerberg közös céljairól

2019. 09. 19.
Mi a közös az amerikai tech-óriáscégekben, a nemzetközi emberi jogi és segélyszervezetekben, a demokrata párt vezetőiben, valamint a Vatikánban? Az, hogy mind érdekeltek a nyitott határok és a tömeges bevándorlás támogatásában – állítja egy új amerikai sikerkönyv, ami már Ferenc pápa haragját is kivívta.

 

Szeptember 10-én jelent meg, és azonnal vihart kavart Michelle Malkin Open Borders, Inc.: Who’s Funding America’s Destruction? (Nyitott Határok Zrt: Ki finanszírozza Amerika lerombolását?) című könyve. A mű azt állítja – és erre számos dokumentumot idéz –, hogy érdekazonosság és együttműködés áll fenn a határok lebontása és a korlátok nélküli bevándorlás támogatásában a liberális szervezetek, a demokrata párt, a technológiai óriáscégek és a pápa politikáját követő katolikus bíborosok között. A szerző ezzel egyszerre lett a liberális média és a katolikus egyház közellensége, a „fehér, protestáns angolszász férfi felsőbbrendűséget” hirdetők szócsöve.

Ami azért is sajátos, mert Michelle Malkin színesbőrű, latin-amerikai bevándorlók gyermekeként született katolikus nő.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!