hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Istentől érintett tömegek
Budapesten járt Benny Hinn evangélista

2019. 05. 30.
A Hit Gyülekezete vezetőjének meghívására május 22-én Budapesten, a Hit Csarnok vendége volt Benny Hinn, a pünkösdi-karizmatikus mozgalom egyik legismertebb prédikátora, aki találkozott Semjén Zsolt miniszterelnök helyettessel is.

 

Az év eddigi legnagyobb szabású magyarországi keresztény eseménye volt Benny Hinn igehirdetése és szolgálata a budapesti Hit Parkban, amelyet a helyszínen több mint tízezren, az istentisztelet közvetítését pedig a közösségi médiumokon valamint a Hit Rádión és az ATV Spirit Magyarország televízió csatornán keresztül mintegy 500 ezren követték.

Benny Hinn pásztor magyarországi útja során találkozott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel. A találkozón - amelyen részt vett vendéglátója, Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője is - többek között megvitatták az üldözött közel-keleti keresztények helyzetét és a megsegítésükre tett erőfeszítéseket.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!