hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Álhírek keresztény vezetőkről
Nyílt levél Gégény István főszerkesztő úrnak

2018. 08. 02.
A SZEMlélek blog július végén megjelent írására lapunk szerkesztője és állandó szerzőnk válaszol.

Kedves István!

Eredetileg személyes levelet szerettem volna írni a SZEMlélek blognak, de sajnos az oldalon a Kapcsolat rovat alatt jelenleg semmilyen elérhetőségük nem található. Ezért választottam ezt a formát, a témája amúgy sem magánjellegű.

Magam is publikálok keresztény köz­életi blogokban, így örömmel és érdeklődéssel láttam, hogy néhány éve elindult a SZEMlélek oldala. Számos értékes írást olvastam itt, volt amivel teljes mértékben azonosulni tudtam, másoknál inkább az érdekes témafelvetés vagy eltérő nézőpont volt az érdekes számomra.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!