hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kié a szólás szabadsága?
A CBN hírigazgatója az amerikai médiaháborúról

2017. 10. 19.
Az elmúlt héten interjút készítettünk a People for the American Way szervezet két vezetojével arról, miért akarják elhallgattatni a konzervatív-keresztény médiumokat és személyiségeket. Most a CBN televízió hírigazgatóját kérdeztük.

A CBN és személyesen az alapító, Pat Robertson több mint harminc éve áll az olyan ultraliberális szervezetek célkeresztjében, mint a People for the American Way (PfAW). Mennyire zavarja ez önöket?

– Természetesen, ismerjük őket. Ma mintha kevesebb figyelmet kapnának, mint korábban, és emiatt frusztráltak. Mindenesetre nem hallunk annyit róluk.

A PfAW képviselői azt állították a Heteknek, hogy céljuk „a szélsőjobboldali” keresztény személyiségek és szervezetek leleplezése, akik úgymond vallási meggyőződés szerint akarják eldönteni azt, hogy kik az „igazi amerikaiak”. Mit válaszolna nekik?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!