hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Spirituális háború a Fehér Házért
Mágusok tömeges szeánszot hirdettek Trump megbuktatá­sára

2017. 03. 02.
A különböző okkult praktikák használata már az egykori Szovjetunió, később pedig Oroszország vezetőitől (lásd keretes cikkünket). A parapszichológiai hadviselés a hetvenes-nyolcvanas évek óta kitört a titkos intézetekből, és „demokratizálódott”. Ennek egyik jele, hogy a közösségi platformokon az elmúlt hetekben meghirdették a „mágikus ellenállási mozgalom” megszervezését (jobbra a Facebook-oldaluk nyitóképe). A főáramú médiát is bejárta a hír, hogy egy ismert amerikai wicca-mágus, Michael M. Hughes felszólította az amerikai profi boszorkányokat, mágusokat és wicca-papokat, fogjanak össze Donald Trump megbuktatására.

Hughes azt kezdeményezte, hogy havonta egyszer, egyeztetett időpontban és módszerrel alkalmazzanak tömeges úgynevezett „megkötözés-rituálét” az elnök eltávolítására. A kezdeményezők külföldi „szakemberek”, boszorkánykörök és amatőr okkultisták csatlakozását is várják, akiknek részletes leírást adnak, mikor, mit és hogyan csináljanak. Hughes a szellemvilág démonainak a mozgósítására a „fogyó hold éjszakáját” tartja a leghatékonyabbnak, méghozzá pontban éjfélkor. Az első tömeges rituálét február 24-én tartották, New York-i idő szerint 24.00-kor. A cél az, hogy egyszerre, egyetlen időpontban a „lehető legnagyobb energiát fókuszálják a kijelölt célra”. A mágikus rítust mindaddig négyhetente megismétlik, amíg Trump nem távozik, vagy nem válik képtelenné hivatala betöltésére.

A rítushoz alkalmazott eszközök és varázsigék között vannak, amelyeket a szervezők vuduszertartásokból vettek át, de felhasználnak évszázados szabadkőműves átokformulákat is. Arra kérik a csatlakozókat, hogy az általuk leg- előnytelenebbnek gondolt Trump-fotót vágják ki, és „egy kihunyó gyertya utolsó lángjánál égessék el, hogy a kanóc lobbanásával minden erő elszálljon Trumpból és embereiből”.

Hughes létrehozott erre a célra egy Facebook-csoportot is, ami már több ezer aktív taggal rendelkezik. Mint az ELLE kérdésére elmondta, céljuk az, hogy Trumpnak és stábja kulcsembereinek „elfogyjon az erejük”, és képtelenek legyenek „cselekedni, és ezáltal ártani”. Azt azonban tagadják, hogy fekete mágiát végeznének: „Még egyszer leszögezzük, ez egy megkötözés. Nem boszorkányság és nem átok. Nem ártani akarunk vele, hanem meg akarjuk védeni az embereket, hogy az elnök és a stábja ne tudjon ártani nekik” – olvasható a szervezők Facebook-bejegyzésében. A csoport a saját szeánszát élőben közvetítette a Facebookon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!