hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A falusi srác szerencsét próbált - Interjú Oláh Gergővel

2017. 02. 16.
Volt, hogy közmunkásként az utolsó húszforintosért túrta fel a lakást, ma már az egyik legnépszerűbb magyar énekes. Oláh Gergő népmesébe illő történetének hátterében vállaltan Jézus Krisztust látja, a sztárságot pedig nem célként értel­mezi, hanem lehetőségként arra, hogy az élet legfontosabb üzeneteit minél több em­berhez eljuttassa.

29 éves leszel, 8 éve házasságban élsz, három gyermeketek van. 2012 óta, amikor megnyerted az X-Faktort, egy ország ismeri a nevedet. De tudom, hogy nagyon mélyről indultál, és régóta hívő vagy. 

– A szüleim is hívők, gyerekkorom óta velük jártam a salgótarjáni roma gyülekezetbe. Nyolcéves koromban fogadtam be Jézust a szívembe, de igazán 17-18 éves koromban jutott el mélyen a tudatomba, hogy miről is szól a kereszténység.

És mire jutottál 17-18 évesen?  

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!