hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Soha ne add fel! Négyszemközt Donald Trumppal
A megválasztott amerikai elnök vallomása sikerekről és traumákról

2016. 11. 24.
A rajongástól a hisztérikus kiborulásig sokféle reakciót tapasztalhattunk a közösségi és mainstream médiában Donald Trumppal és választási győzelmével kapcsolatban. A megválasztott amerikai elnököt a kampány során vádak és karaktergyilkossági kísérletek sora érte. Harvey Levin, a híres-hírhedt TMZ online celebmagazin alapítója (jobbra fent) viszont úgy döntött, objektíven és a színfalak mögé kukkantva mutatja be a politikai porondra lépő ingatlanmogult. Az OBJECTified („TÁRGYszerűen”) című portréfilm Trump olyan arcát mutatta be, amit a kampány során aligha láthattunk.

A Fox csatornával együttműködésben készült közel negyvenperces exkluzív videóriportot az új elnök fényűző, magáról elnevezett manhattani toronyházának lakosztályaiban és irodáiban forgatták. A kilencszeres Emmy-díjas riporterrel alapvetően Trump személyes tárgyai kapcsán idézik föl a múltat, elemzik a jelent, és jósolják a holnapot. A riport (amelyről egyébként Trump bevallotta, hogy a leghosszabb interjúanyag, amit valaha adott) az Egyesült Államok következő elnökét mint apát, feltörekvő filmproducert, sportfanatikust, gyászoló fivért, embert és üzletembert kívánja bemutatni. A fő kérdés: ki is Donald Trump, és mitől lett az, aki?

Levin egy gyerekkori képpel kezdi a tényfeltárást. Főképp az érdekli, hogy már kicsi korában is nagy gazdagságban élt-e. Donald Trump New York városának Queens negyedében született és nőtt föl jó anyagi körülmények között. „Fényűzően éltek a gyerekkorában?” – kérdezi az újságíró. „Nem igazán. Queens nem éppen pazar környék, de azért nagyon jó környezet volt nekünk.” Kiderül, hogy az elnök azóta már inkább az elitebb Manhattant preferálja, de időnként a felhőkarcolók és a Central Park varázsából kilép, és visszajár régi családi házukhoz „retrózni”.

Az apa mint mentor és versenytárs

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!