hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fórum a népszavazásról
A Vidám Vasárnap nézői kérdeztek

2016. 09. 29.
Lapunkban az elmúlt hetekben több véleménycikket közöltünk az október 2-ai referendummal kapcsolatban. A Vidám Vasárnap szeptember 25-ei adása keretében a mű­sorvezető, Németh Sándor a népszavazásról szóló nézői kérdésekre válaszolt. Az alábbiakban most ezeket a nyilvánosság előtt elhangzott szóbeli válaszokat közöljük, szerkesztett formában. A teljes adás megtekinthető a Vidám Vasárnap YouTube csatornáján.

Tisztelt Lelkész Úr!

Olvastam Hack Péter cikkét arról, hogy ő nemmel fog szavazni a népszavazáson. Úgy tudom, hogy Ön is ezt javasolja. Megértem az aggodalmakat, látni, hogy sok gondot jelent a bevándorlás Európában. De azt szeretném kérdezni Öntől, hogy szabad-e egy kereszténynek lemondani az együttérzésről, csak azért, mert nehézségek járnak azzal? Nem az lenne a helyes, ha befogadjuk a menekülőket, és nem vizsgálgatjuk azt, hogy ki milyen szándékkal van? Hiszen mi lenne nagyobb, mint a szeretet?

Üdvözlettel: Andrea

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!