hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A világ, ahogyan Trump látja
Talpra állítaná Amerikát és megsemmisítené az Iszlám Államot

2016. 07. 28.
„Itt az idő, hogy végre egyenes módon értékeljük nemzetünk helyzetét. Nyíltan és őszintén szeretném önök elé tárni a tényeket. Nem lehetünk többé politikailag olyan korrektek” – ígérte Donald Trump Clevelandben elmondott elnökjelölti beszédében. A republikánus üzletember-politikus 75 percben értékelte Amerika és a világ helyzetét, és megoldásokat is javasolt. A legfontosabb részletek Trump üzenetéből. (A beszédet magyar szinkronnal az atv.hu oldalon hallgathatják meg.)

A tények a következők: a bűnözés csökkentésére tett évtizedes erőfeszítéseink vesznek el, mert a kormányzat csökkentette a bűnüldözésre szánt forrásokat. Az ember­ölések száma tavaly 17 százalékkal növekedett Amerika 50 legnagyobb városában. Ez az elmúlt 25 évben a legnagyobb emelkedés. (…)

A szolgálat közben meggyilkolt rendőrök száma közel 50 százalékkal magasabb idén, mint az elmúlt év azonos időszakában. Közel 180 000 olyan illegális bevándorló él az országunkban, akik bűnözői múlttal rendelkeznek. Kiutasítottuk őket, de ma este is szabadon mozognak közöttünk, békés állampolgárokat fenyegetve.

Az új illegális bevándorló családok száma, akik eddig ebben az évben átlépték határainkat, már meghaladja a tavaly egész évben érkezettek számát. Tízezrével telepítik be őket közösségeinkbe, tekintet nélkül arra, milyen hatással lesz ez a közbiztonságra és az erőforrásainkra. (…)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!