hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A gendermozgalom ősi eredete
Szexuális bűnök és következményeik az Ó- és az Újszövetségben

2016. 06. 02.
Bár a 21. század egyenjogúsági „forradalmának” kívánják beállítani, a társadalmi nemiség megváltoztathatóságáért és megválaszthatóságáért folytatott küzdelem több ezer éves múltra tekint vissza.

Május elején az Obama-kormány elhíresült „mosdótörvényével” újabb szintre lépett a genderideológia az Egyesült Államokban. A rendelet szerint az állami iskoláknak és közintézményeknek kötelezően lehetővé kell tenniük, hogy a nemüket megváltoztató amerikaiak ne a születésükkor bejegyzett nemük szerinti mosdót, zuhanyzót, öltözőt használhassák, hanem a választott nemük szerintit.

Az elnöki szabályozás hatalmas felháborodást váltott ki több szövetségi államban is, ahol alkotmányellenesnek tartják, hogy a nemiség megváltoztatását és megválasztását polgári szabadságjogként kívánják aposztrofálni. A homoszexuálisok által az év embe­­­rének választott Barack Obama azonban egy tapodtat sem kíván engedni, egyenesen a támogatások megvonásával fenyegette meg azokat az oktatási intézményeket, ahol nem engednek a törvényi előírásnak.

„Minden leszbikus csók egy forradalom!”

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!