hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tragikus integrációs kudarc
Mekka Németország – A csendes iszlamizáció – megjelent Udo Ulfkotte legújabb könyve

2015. 07. 09.
Mekka Németország – A csendes iszlamizáció címmel jelent meg Udo Ulfkotte legújabb könyve. A szerző, akinek nemrég jelent meg magyarul a manipulált médiáról szóló könyve, a Megvásárolt újságírók, újabb kötetében sokkoló példákkal mutatja be a nyugat-európai országok tragikus integrációs kudarcát, miközben időnként sajnos az összeesküvés-elméletek ingoványos talajára téved.

Ulfkotte újabb kötetében ismét sokkol meredek állításaival, ám legmegdöbbentőbb példái (mint például a Nagy-Britanniában élő pakisztáni férfiak által működtetett pedofilhálózatról szóló történet), nagyon is valóságosak. A könyvben számtalan megrázó történetet olvashatunk napjaink Németországáról, többek között annak a 82 éves nyugdíjas férfinek az esetét, aki protézisműtétje után lábadozott otthon, amikor három muszlim fiatal támadt rá. Kifigyelték, hogy a járókerettel szinte esélytelen a védekezésre. De elszámították  magukat, mert az idős úr rendelkezett fegyvertartási engedéllyel és lőfegyverrel is, és miután megverték, a földön fekve még rájuk tudott lőni. Az egyik elkövető halálos lövést kapott. Bár a bűncselekmény nem vallási indíttatású volt, az elkövetők háttere mégsem közömbös: a muszlim közösség felháborodása az egekbe szökött, és olyan nyomás alá helyezték a bíróságot, hogy az végül elítélte a nyugdíjast emberölés vádjával. Ulfkotte szerint az ehhez hasonló esetek felvetik a kérdést, hogy vajon a németek saját hazájukban másodrendű állampolgárok-e, és hogy ki fogja megvédeni a békés német honpolgárokat, ha ilyen vegytiszta esetekben is az áldozat húzza a végén a rövidebbet.

A tendenciák egész Európára nézve ijesztőek, és egyáltalán nem függetlenek attól, hogy Európa minden erejével igyekszik megszabadulni keresztény gyökereitől. Míg napjainkban  több ezer mecset működik, és folyamatosan épülnek újak szinte minden nyugat-európai országban, addig egyre-másra zárnak be a keresztény templomok. Sok esetben pont ezekben nyílik muzulmán imahely, egyszerre jelképezve a kereszténység visszaszorulását és az iszlám európai erősödését – mintegy fricskaként –  „egy letűnt kor romjain”.

Egy egészen megdöbbentő példa

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!